Togeventyr

Forrige helg leste jeg ferdig “Togeventyr” (2021) av Bjørn Stærk. Her var det mye fint, og på s. 62-63 var det et sitat fra en artikkel Jens Liljestrand hadde i Expressen. Det må jeg ta vare på:

Jag är trött på att leva så här. Jeg är trött på att arbeta för att ha råd att gång på gång packa in mina barn i en sardinburk med plastmat og efter timmar av trängsel och tristess komma fram och ta selfies med en döende värld som bakgrund. … Det är en livsstil bortom all idioti. Det är världshistoriens dyraste självmord.

Jens Liljestrand

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.