Bildemoro

I dag har jeg tømt kameraet – første gang på en måned… Ett av bildene lekte jeg litt med, og så satte jeg på to ord:

En del av min ART-serie. Ord/bildemanipulasjon: Lars Verket 2023

Men, det var ikke bare dette bildet. Jeg har publisert to nye gallerier. Først et med bildene fra Hamrevann – en tur jeg var på i mars. Her har jeg tatt meg den frihet å tagge noen av bildene med #økosorg.

Så var det påskeferien, som havnet inn i et galleri som heter Padleperler 1-2023. Jeg har nemlig ikke tenkt til å gi meg helt med dette nettstedet – selv om det blir mindre tid til det også i denne sesongen. Informasjonen fra feltarbeid tilbake til 2000 ligger fortsatt tilgjengelig.

Mens jeg ventet på at utstillingen til Simon Jeppesen skulle åpne i Langesund 1. april gikk jeg sydover for å ta bilde av Langøytangen fyr. Dette var det jeg ble mest fornøyd med:

Langøytangen fyr. Foto: Lars Verket 2023

Men, påske inneholdt også en del padling, og jeg fikk en del fine bilder av det også. Her er ett av dem:

Stille vann, med Flesa i bakgrunnen. Foto: Lars Verket 2023

Var innom Jomfruland, men bare blåveis der enda.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.