HRV – Heart Rate Variability

Jeg har målt dette kontinuerlig i det siste, og det er et mål som fascinerer. Blant annet synes det å lese ut hvor meningfylt jeg synes ting er. Selv om ting går unna, så kan jeg fremdeles ha balansert HRV. Jeg fant en artikkel med 12 tips for å øke HRV, og her er den i kortform:

 1. Bedre søvn
 2. Pusteøvelser
 3. Balanser trening
 4. Nok væske
 5. Kutt alkohol
 6. Spis mer grønt
 7. Balanse mellom jobb/fritid
 8. Takknemlighetsdagbok
 9. Bruk tid i naturen
 10. Yoga
 11. Meditasjon
 12. Vekt-teppe

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Livsmestring. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.