Aasmund Brynhildsen

Dette navnet har vært ukjent for meg, men så kom jeg over artikkelen “Nødrop fra en blå klode“. Da skjønner jeg at dette navnet nok vil dukke opp igjen. Her fra artikkelen:

Aasmund Brynildsen søkte seg alltid mot tradisjonen, den store, kristne idétradisjonen. Han gjorde seg derfor til en moderne kjetter. Simone Weil betydde meget for ham. Det gjorde også Mester Eckart og Johannes Kepler, som han arbeidet med helt frem til han døde. 

Hennng Næss

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.