Solnedganger

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har tatt bilde av solnedgangen over Telendos, men det er mange:

Solnegang over Telendos

Ellers har treningsleiren fortsatt. Første dagen jeg var her ble det topptur til Telendos. Neste dag var det opp ved Jurassic park, og så over til Arginonta (asfalten tilbake). Så to dager med hvile. Deretter opp ved Sybligades, og først sørover til det ble for bratt. Deretter nordover og ned ved Jurassic Park. I går løp jeg til Panormos, og så gikk jeg videre SV til det ble for brattl

Det er mange fine muligheter for å gå/løpe her. Dessverre mangler jeg litt mot når det blir for bratt/rasutsatt. Men, jeg får mange timer ute i et fantastisk landskap likevel.

De neste dagene blir det litt utpakking/innflytting. Har et “mellomhotell” mellom to lengre opphold. På onsdag kommer det også mange flere fra Norge, så da blir det mer sosialt.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.