August – fin fotomåned

Denne måneden har det vært flere fine turer og arrangementer. Årets høydepunkt er PRIDE, og også i år var jeg uoff. festivalfotograf, og la ut et galleri med bilder samme dag. Her er ett av dem:

Samme helgen var jeg med godt selskap på Gautefall med sykkel, og fikk oppleve “svabergsykling” på stisykkel. Det har jeg aldri vært med på før, og blir neppe siste gang:

Helgen før ble det masse fine bilder og flere turer. Startet med en slags triatlon med ei god venninne til Gaukhei. For et område. Særlig svabergene på toppen var fine å løpe. Og skapte fine motiver:

Dagen etterpå ble det tur til Brufjellshola på vei til et foredrag i Sokndal. Her har jeg aldri vært før, og det var en skikkelig fin tur. Både Brufjell, Brufjellshola, Sandvika og Oddan kan anbefales. Og alt på 7km. Fantastisk kompakt og fint område.

Bodde to netter på Lista/Havikstrand igjen, og har startet på et nytt galleri derfra. Blir neppe siste gangen jeg er innom der i høst:

De siste dagene har det gått en del i bading. Svømt i 3. Stampe nesten hver dag, og det er skikkelig fin sensommer her sør. Fortsatt 19gr i Stampa, men ser det blir kaldere fremover nå. Skal holde det gående! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.