Lenge siden

Ser det er nesten en måned siden siste oppdatering. Det betyr ikke at det ikke skjer noe – snarere tvert i mot. Våren har gjort meg veldig godt, og fotoserien KLOROFYLLA får stadig nye inputs:

Klorofylla – i ART-serien. Denne gangen med lønneblader som speiles.
Foto: Lars Verket 2022

I går var jeg med på åpningen av stupebrettet i Bertes, og sånt blir det jo også mye gøye bilder av. Har lagt ut et galleri med bilder med tittelen “Stupebrett i Bertes“, og et av dem ser du her:

I helgen var jeg på “Less is more” – et kurs i Qi Gong på Prestegarden. Her var Merete Sparre kursholder, og hun lærte oss bl.a. om tre former for motivasjon:

  • AU!
    Noe trykker på, noe du vil bli kvitt/bevege deg bort fra. Ofte ikke nok som motivasjon.
  • MÅL
    Forestille seg noe konkret, og evt. sette opp delmål på veien.
  • CODDIWOMPLE
    Eng. slang for “To travel in a purposeful manner towards a vague destination“. En slags forundrings-/oppagelsesmotivasjon, der en vha verdier beveger seg i en retning – uten å se målet klart for seg.

Uken før var det mye Miljøuka til Kristiansand kommune som sto på programmet, og jeg deltok på GrønnPraksis-seminaret. Veldig interessant!

En helg på hytta i Bamble har det også blitt, og da var vi innom Stråholmen.

Den uka sto også Kyststi på programmet, og jeg hadde invitert meg selv til lunsj hos Midt-Agder friluftsråd. Veldig hyggelig!

Rett etter forrige innlegg var jeg på Karmøy og Kystpilegrimskonferansen. Der ble det også en del bilder, og de havnet i galleriet: Kystpilegrimsleia 2022. På vei hjem igjen fikk jeg prøvd kyststien utenfor Sola: Kyststi Sola. En fantastisk strekning tilrettelagt av Jæren Friluftsråd m.fl. Her er den på Relive:

Det var et kjapt referat av de siste ukene….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.