Hengekøyeterapi

Natt til lørdag og natt til i dag ble det hengekøye. Herlig tid på året dette. Først ut er bjørk og blåbær, og så kommer grønnfargene på rad og rekke. Bøka er høydepunktet i siste del av mai. Også har jeg funnet en ny genre å ta bilde i hengekøye:

Pano fra hengekøya i dag tidlig. Foto: Lars Verket

Her bruker jeg 0,5x (fisheye) og panofunksjon. Det blir stiliog effekt. Har ikke helt funnet ut av hvordan jeg enkelt kan få dette til med ordentlig kamera, men blir slettes ikke verst med mobil heller. Mener jeg har gjort det me normalobjektiv på G7x, så det går an. Men, med ekstrem vidvinkel får en jo med mye mer. Kanskje teste ut med D800 og 12mm etterhvert. Særlig når det blir grønnere i løvet.

I går var jeg også på en løpetur i Bymarka. Over 21 km. Riktignok ikke så fort (3:50), men i løperytme hele veien. Gjorde veldig godt å kjenne at det er mulig fortsatt. Har hatt noen “tunge år”, og deilig å skimte en ny vår.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.