Richard Rohr om nærvær

For de som ikke kjenner Richard Rohr, så kan vel han beskrives som en kristen, nålevende mystiker. Han har skrevet drøssevis av bøker, og i boka “Everything Belongs” (1999) kom jeg over et avsnitt som kanskje kan være interessant for noen av dere:

“I´d like to say something a bit different about prayer, anb therefore about religion. Prayer is not primarily saying words or thinking thoughts. It is, rather, a stance. It´s a way of living in the Presence, living in awareness of the Presence, and even of enjoying the Presence. The full contemplative is not just aware of the Presence, but trusts, allows, and delights in it.” 
(s. 31)

Richard Rohr

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Livsmestring, Religion. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.