Gjensyn med #kyststikrs

I helgen ble det gjensyn med kyststien. Harald og jeg gikk fra Lundsbrua til Vige. Fra Harald ned til Otra var det en snedig vei jeg aldri har gått før. Vi fant også en vei direkte opp fra Blomma til Trolla, men denne er ikke for alle…. Forbi Start stadion var det asfaltert helt nede ved vannet – så da blir det ikke anleggsarbeid som ødelegger for traséen her!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Gjensyn med #kyststikrs

  1. Anne-Grete sier:

    Hei, jeg leser med interesse dine innlegg om kyststi. Spennende! Du har inspirert meg til å gå ut og gå langt, blant annet rundt Topdalsfjorden. (Men her skriver du i teksten at turen gikk fra Varoddbroa til Vige – du mener Lundsbroa til Vige?)

  2. Lars sier:

    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Anne-Grete.
    Har du track fra turen rundt Topdalsfjorden? Det hadde vært gøy å se!
    Så skal jeg rette opp skrivefeil – takk for den også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.