Godt nytt år

Det var fint med rolige dager på Prestegarden, og jammen dukket det ikke opp noen oppdagelser også! Også var diktet/bønnen til Inger Marie Aase fantastisk å gå inn i et nytt år med – her lagt inn på et bilde fra Kristiansand i romjula:

Jeg var også spent på bildene fra helga – særlig ene dagen var det fine tåkestemninger. Dette har blitt til et galleri på Flickr: Nyttårsretrett 2021-22. Her er ett av bildene fra tåkedagen på lørdag:

Lørdag 30.12.21 – litt sør for Prestegarden på vestsiden av Audna.

En av oppdagelsene jeg kan dele er at jeg endelig fant den setningen jeg har jaktet på. Den som kan omfavne hele livet mitt, og gir meg en grunn “til å stå opp om morgenen”. Den kom til meg rett før jeg dro i går, og lyder som følger:

Jeg vil fremme og formidle Værekraft.

Lars Verkets livsmotto – unnfanget på Nyttårsretrett 2.1.22

Det kan jeg gjøre både i eget liv, overfor andre, samfunnet og i åndelig henseende. Deilig med et slikt anker i tilværelsen. De siste 10 årene har jeg hatt verdiene: Glede – Glød og Galskap (G3), og disse passer også fint inn i setningen over. Dessuten ble det under 50-årsfeiringen veldig tydelig at jeg ville ha fokus på Pust – Kropp og Natur. Dette går også fint inn i denne ene setningen. Så dette kan være et anker som sitter, og de tingene jeg allerede har med meg er med på å forme det jeg legger i Værekraft.

Da er det bare å ta fatt på det nye året – med sine muligheter og utfordringer! 🙂

Det startet bra da jeg under ettermiddagsturen på Odderøya i går fikk denne solnedgangen ved fyret.

Utsikt fra toppen av trappa ned mot fyret. Solnedgang over Dvergsøya.
Spesiell solnedgang over Odderøya fyr.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.