Vintersolverv og gayatri

I dag tidlig ble jeg invitert med til toppen av Odderøya for å synge gayatri-mantraet. Det ble en flott opplevelse, og dette bildet fikk jeg av en annen deltager etterpå:

Sola har kommet opp 21.12.21, og vi går mot lysere tider. Forhåpentligvis…

Jeg er blitt utrolig glad i gayatri-mantraet, og du kan følge linken hvis du vil vite mer om det. I dag brukte vi en innspilling vi gjorde for en tid tilbake, da det var for kaldt for gitar og tromme. Så det ble ganske meditativt og stille. Jeg hørte bare meg selv som sang til innspillingen, men vi var 10 stk. i dag tidlig. Et flott fellesskap å møte de første solstrålene med!

Her er noen bilder jeg tok av soloppgangen i dag:

Det finnes veldig mange forskjellige melodier til gayatri-mantraet. I dag sang vi 4×27, og melodien til andre og siste repetisjon er jeg blitt veldig glad i. Den har Rita og Stian fra Kristiansand laget, så den har jeg dessverre ikke noen video av. Melodien til rep 1 og 3 ligner ganske mye på denne populære innspillingen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.