Pust vs åndedrett

I boka “Pust for livet” (Magelssen 2020) er det en artig metafor om forskjellen på pust og åndedrett. Et pust er et pust, på samme måte som du får lyd ved å trykke ned en tangent på et piano. Et åndedrett er knyttet til det åndelige/spirituelle, og hun beskriver dette som noe som kan være en symfoni. Det synes jeg var en veldig fin metafor. Jeg ser for meg en stresset person som trykker frenetisk på en tangent, og så kommer det en i balanse ved siden av og spiller den utroligste melodi!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Livsmestring. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.