Definisjon av natur

I boka “The Nature of Nature – Why We Need the Wild” av Enric Sala har Edward O. Wilson skrevet en introduksjon (kjent for begrepet “biofili“). Der skriver han at det ikke finnes en definisjon av natur som kan romme det hele, men han forsøker seg likevel:

Nature, sometimes called Mother Nature, is the metaphorical goddess of everything in the universe beyond human control, from the sweet descent of her sunsets to the tantrums of her thunderstorms; from the explosive brilliance of her ecosystems to the black void of her empty space.

Edward O. Wilson
Arkivfoto. Lars Verket.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.