Dugnadshelg

Høstfargene er virkelig fine nå, og på lørdag tok jeg dette bildet på kirkegården rett før jeg kom til Klatreverket om morgenen:

Høst i Kristiansand. Mobilfoto/insta

Hele lørdag var det kvalifiseringsklatring i NC, og alle ca 100 deltagere fikk prøve seg på 3 ruter. Rutene varierte fra grad 6-9(-), så det var noe å bryne seg på for alle. Søndag var det klart for finaler, og det var veldig gøy å se så høyt nivå disse unge har. Det er jo i juniorklassene de klatrer hardest, seniorene er et stykke bak.

Jeg ble spurt om å være speaker (for det var jeg for ca 25 år siden da NC var i Kristiansand sist). Det var utrolig godt å få tankene over på noe annet noen dager, og se hvor proft et slikt arrangement er. Norges Klatreforbund (NKF) stilte med fagkonsulent konkurranser og hoveddommer. Dessuten var det et 50-70stk fra CKK og Søgne klatreklubb som gjorde en fantastisk innsats! Veldig gøy!

Undertegnede og Siss Klev (fagkonsulent konkurranser hos NKF) veldig fornøyde etter avvikling av finaler i NC klatring 31.10.2021 på Klatreverket. Selfie.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.