Mer kyststi

I dag ble det en tur til Loshavn og Einarsneset – begge stedene helt nye for meg:

I Loshavn kom jeg i snakk med to av de fastboende. De hadde bodd der i over 20 år, og kunne fortelle at det nå var 12 fastboende ved P-plassen, og bare 2 igjen i den eldste bebyggelsen. Begge disse var godt opp i årene. Så dette er også en uthavn som blir fraflyttet, og som bare lever en mnd eller to i året. Da lever den til gjengeld på en ganske annen måte enn før.

Kyststien stopper i Loshavn, men er som i Kristiansand tegnet inn på kartet inn mot Farsund. Her er det vissstnok utfordringer med merking, men det skal være en fin sti helt inn til byen.

På vei mot Loshavn er stien nesten innom et fantastisk utsiktspunkt med en benk. Her får en “Droneperspektiv” på Einarsneset, og det slår meg at dette virkelig er et sted som egner seg til bølgepadling. Her er er et utalle av smø øyer og skjær, og sandstrender i de fleste retninger. I tillegg ligger Lomsesanden camping rett ved.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.