Undervisning UiA

På onsdag i denne uken underviste jeg på UiA igjen. Veldig lenge siden sist, og det frister til gjentagelse. Denne gangen var jeg på visitt hos studiet: Naturbasert terapeutisk arbeid (som ligger under idrett og friluftsliv).

Engasjert fyr! Anette Myrvang har fanget meg midt i undervisningen.

Jeg hadde fått mulighet til å si litt om økofilosofi, ACT og skogsbading. Var også en snartur innom Friluftsliv og bærekraft, men det er jo ikke allverdens en kommer igjennom på to timer. Utrolig hyggelig å møte motiverte studenter i flotte omgivelser i Jegersberg.

Når det kommer til bruk av natur i terapi så er jeg jo 110% på. Jeg tror dette blir usedvanlig viktig i den tiden vi går inn i. Helseutgiftene kan ikke vokse med 10% i året over lang tid, og vi mennesker må rett og slett leve livene våre annerledes. Som Arne Næss sa: Vi må søke samme eller høyere livskvalitet, men drastisk redusere levestandarden. Dette tror jeg også vil få store helseeffekter!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.