Henrik Aase – beslutninger

Denne videoen trodde jeg lå i bloggen, men finner den ikke. Dette foredraget er fra TEDx i Tromsø, og her snakker Henrik Aase om å ta beslutninger. Jeg kobler han mot NLP, men ser ikke han skriver noe om dette på hjemmesiden sin. Det er uansett veldig inspirerende og motiverende å høre på ham.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Livsmestring. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Henrik Aase – beslutninger

  1. Steinar Herzeth Olsen sier:

    Har vært på seminar på Laholmen (Strømstad, Sverige) fra torsdag til og med i dag (4.11.22.). Torsdag hadde Aase noen timer hvor han skulle motivere oss… For et show, for en mann, for noen fantastiske timer! Jeg har gjennom jobb deltatt på mange seminarer. Ganske så mange har vært bra, men dette her var flotteste, deiligste, morsomste og ikke minst mest motiverende innsalget, jeg noen gang har opplevd! Jeg tenker at dette foredraget er like aktuelt for samboende, i en vennegjeng over eller under en øl, et konsern.. og så videre. Tusen takk for et utrolig underholdende, lærerikt og motiverende foredrag.
    Anbefales på det sterkeste enten i private hjem, mindre sammenslutninger (?), større konserner; gled alle – dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.