Dronebilder

Siste tur i felt ble det en del dronebilder, og dette er et av de jeg synes ble fint:

Skrataholmene – leir 3. Foto: Lars Verket (2021)

Jeg har laget en artikkel på Padleperler.no med flere bilder og litt beskrivelser. Ellers er jeg nå i ferd med å dra tilbake til Eiken og to nye uker der. Så da blir det ikke så veldig mye som skjer i felt i alle fall. Må kanskje oppdatere litt med nye bilder, men det kan jeg gjøre derfra. Målet er også å komme litt i gang med skriving av turbeskrivelser i Telemark.

Fra felt hadde jeg også med meg et par oppdateringer til @ludensvitalis. Blant annet denne:

Kommende oppdatering på @ludensvitalis på Insta – følg med! 🙂

Da går veien via Finsland og familie før jeg lander i Eiken!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.