Kyststi: Stavern – Nevlunghavn

I forrige uke inviterte jeg meg selv med på en tur sammen med gode venner. Turen gikk fra Stavern til Nevlunghavn. Dette er regnet som en av Norges flotteste kyststier, og regnet gjorde det siste delen av turen. Her i Nevlunghavn:

Gråvær i Nevlunghavn etter nesten 25 kilometer til fots. For en opplevelse!

Vi hadde orget oss med biler i hver ende, men det er også mulig med kollektiv/taxi. Særlig i starten gikk stien nær sjøen, og det var fantastiske svaberg. Underveis var det også mange campingplasser, og flere steder det var mulig å kjøpe is. Merkingen var god hele veien, og flere steder sto det “skiltrack” som på bildet øverst. Da vi kjørte til Stavern fra Nevlunghavn passerte vi stadig “P Kyststi”, så det er tydelig at dette er noe som brukes mye. P-plassen i Nevlunghavn må ha hatt plass til over 100 biler, men var også generell parkering til besøkende i Nevlunghavn.

Underveis møtte vi et par som var på vei tilbake etter å ha løpt Stavner – Helgeroa, og som da skulle tilbake til Stavern. Det er ganske nøyaktig 60km – altså en fin ultra!

Sporet vårt finner du her:

Jeg skal definitivt tilbake hit for å ta flere bilder, og for å løpe strekningen. Veldig flatt, og stort sett grusdekke, men med svaberg som god nr. 2. 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.