Framme i Høllen

I noen ville drømmer for noen uker siden så jeg for meg at den uoffisielle kyststien kunne gå fra Hamresanden – Høllen. I dag gikk jeg de siste meterne fra Langesund til Høllen alene. Så nå er det bare bearbeiding av data og desking/bilder/beskrivelse av de neste tre etappene – så ligger det 120km klar til bruk! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

1 svar til Framme i Høllen

  1. Det er veldig morsomt og fint å følge stiene dine på Relive. Mange av bildene er så fine at jeg har lyst til å se lenger på dem, og endelig skjønte jeg at jeg stopper og starter videoen ved å klikke med musen inne i vinduet til Relive.

    Kan du si noen ord om hvordan du kobler bilder og posisjonstrack inn i Relive ? Er Relive en app du har på telefonen eller på PC/Mac, og må du betale for å installere og/eller bruke den ?

    Selv logger jeg ofte med Strava på telefonen, og fra PC-en kan jeg etterpå eksportere en .gpx file som inneholder posisjonene i lengde- breddegrad og høyden i meter på turen jeg har gått eller padlet. Når jeg tar bilder, inneholder metadataene i jpg-filene posisjonene de er tatt ved, også de posisjonene i lengde- breddegrad. Så i utgangspunktet kan Relive få gpx filen og bildene som input og så lage videoen selv. Men jeg vet ikke om det er slik det fungerer i praksis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.