Framme i Høllen

I noen ville drømmer for noen uker siden så jeg for meg at den uoffisielle kyststien kunne gå fra Hamresanden – Høllen. I dag gikk jeg de siste meterne fra Langesund til Høllen alene. Så nå er det bare bearbeiding av data og desking/bilder/beskrivelse av de neste tre etappene – så ligger det 120km klar til bruk! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Framme i Høllen

 1. Det er veldig morsomt og fint å følge stiene dine på Relive. Mange av bildene er så fine at jeg har lyst til å se lenger på dem, og endelig skjønte jeg at jeg stopper og starter videoen ved å klikke med musen inne i vinduet til Relive.

  Kan du si noen ord om hvordan du kobler bilder og posisjonstrack inn i Relive ? Er Relive en app du har på telefonen eller på PC/Mac, og må du betale for å installere og/eller bruke den ?

  Selv logger jeg ofte med Strava på telefonen, og fra PC-en kan jeg etterpå eksportere en .gpx file som inneholder posisjonene i lengde- breddegrad og høyden i meter på turen jeg har gått eller padlet. Når jeg tar bilder, inneholder metadataene i jpg-filene posisjonene de er tatt ved, også de posisjonene i lengde- breddegrad. Så i utgangspunktet kan Relive få gpx filen og bildene som input og så lage videoen selv. Men jeg vet ikke om det er slik det fungerer i praksis.

 2. Lars sier:

  Hei Hans Petter,
  Beklager at denne glapp. Relive er en app som henter både spor og bilder automatisk. Det tar under et minutt å sette sammen, og ofte litt lenger og generere selve videoen. Veldig fin visuell fremstilling av både gåturer og padleturer. Appen er litt dyr, men jeg synes det er verdt det. Jeg mener å huske at den henter track fra Strava, og bilder fra biblioteket på telefonen.
  Du kan også gjøre det helt manuelt. Legge inn .gpx-fil, og tilordne bilder til forskjellige steder. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.