Harald Olsen

I dag fikk jeg vite at Harald Olsen har gått bort. Han var svært viktig for min vei inn i den keltiske kristendommen og naturfølsomheten der. Etter en reise til Lindisfarne lagde jeg Keltiskfromhet.no (siden keltisk.no) sammen med Mecky. Husker fremdeles jeg leste boka «Ilden fra Vest«, og siden alle de andre bøkene hans. Jeg har deltatt både på retreat med ham, studert med ham som lærer og hatt gode samtaler. Selv om det begynner å bli noen år siden. Han etterlater seg mye god åndelig føde! Her er minneordet fra Erling Pettersen på sidene til Utstein Pilegrimsgård. Hans siste produksjon «Bønn i landskap» kan du bla i/kjøpe hos Utstein Pilegrimsgård.

LINDISFARNE: Harald var en viktig grunn til at jeg dro til Lindisfarne, og dette bildet er tatt derfra.
Foto: Lars Verket 2009

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.