Ute i Kristiansand

I går var jeg ute for å finne led til Kyststi i Kristiansand, og i dag har jeg stort sett vært inne for å legge til rett for uteliv denne sommeren. Blant annet gjennom å lage en samleside for hvor en kan leie kajakk langs Sørlandskysten. I den anledning kom jeg over et bilde jeg har tatt hos Visit Sørlandet. Dette solgte jeg før jul, og det var tydelig merket. Gøy!

I ettermiddag har jeg sett nærmere på kyststi-tracket, og det ser nå slik ut:

Skjermdump fra Norgeskart.no med uoffisiell kyststi pr 14.4.21 i Kristiansand

I morgen er det planen å gå Bragdøya/Langøya, og da tror jeg at det holder før sommeren 2021. Muligens at strekningen på Kapelløya og Romsviga-Helleviga-Hølle kan komme på plass. Uansett blir det mange muligheter for de som vil bli bedre kjent med kysten av Kristiansand.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.