Hurtig-NAV

I dag kom følgende brev i Digipost:

Vedtak om tilbakebetaling av forskuddet du fikk på dagpenger
Du har fått utbetalt forskudd på dagpenger fra oss, og nå må dette forskuddet betales tilbake. Informasjon om hvilket beløp som skal betales tilbake finner du på nav.no/dittnav.
Du bekreftet i den elektroniske søknadsprosessen at forskuddet skulle trekkes i fremtidig utbetaling av dagpenger eller andre ytelser. Siden du ikke lenger mottar noen løpende ytelser, må du nå betale tilbake det beløpet som gjenstår.

NAV

Forskudd ble utbetalt første halvår av 2020 da det tok sin tid før de fikk i gang utbetalinger. Så ble det utbetalt frem til min permisjon utløp (ut juli). Jeg må ærlig si jeg trodde dette var avregnet, men det måtte de altså ha et halvt år til for å få på plass. Heldigvis er det ikke mye penger, men jeg tenker denne svir godt for de som har bedt om flere forskudd.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Hurtig-NAV

  1. Lars sier:

    Senere i brevet sto det at jeg skulle logge meg inn på NAV i løpet av 14d. Jeg gjorde dessverre det med en gang, og her lå bare det samme brevet. Ingen beskjed om beløp eller hvordan….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.