Kunsten å se hva vi har

I dag deltok jeg på et foredrag elektronisk med Lars Gilberg som ble arrangert av Norges Handikapforbund. Jeg gledet meg veldig, og fikk virkelig forventningene innfridd.

Skjermdump fra FB

Lars Gilberg er en svært mangfoldig og klok fyr. Jeg møtte han for første gang på Kalymnos for en del år siden, og siden har vi holdt kontakten. Han jobber i Vårt land som kommentator, og har alltid spennende perspektiver og vinklinger.

I foredraget tok han utgangspunkt i en ulykke han var utsatt for på 90-tallet, og fortalte om veien tilbake. Hoveddelen av foredraget gikk på hvilke «livsmestringsverktøy» han hadde brukt på veien. Lars er svanger med en bok, så jeg skal ikke røpe for mye. Men, de som er innom bloggen her fra tid til annen vet at jeg er gira på takknemlighet. Det gjorde godt å høre at det også var på lista hans. Jeg fikk inntrykk av at han har mange verktøy på lur, og jeg håper på at han kan samle dem. Skoleverket skriker etter livsmestringsverktøy, og de han delte denne kvelden skal jeg definitivt ta meg meg i mitt virke som livsstyrketrener innen rehabilitering.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Livsmestring. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.