Fotohelg

I går tok jeg masse bilder! Først fikk jeg en god stund med MDG sin førstekandidat til valget neste år – Oda Sofie Pettersen:

Oda Sofie Pettersen. Foto: Lars Verket

Bildene jeg tok av henne ligger til fri nedlasting her: Oda Sofie Pettersen (39 stk)

Så gikk turen videre til Vågsbygdskauen med en kompis for å ta bilder av den nye E39. Her har jeg lagt ut bare noen av bildene enda – så dette galleriet blir større etterhvert. Med blant annet dronebilder. Galleriet heter E39 – Nye Veier, og et eksempel på et bilde derfra kan være dette:

Vanvittige ødeleggelser og areal som beslaglegges av ny E39 utenfor Kristiansand. Foto: Lars Verket

Jeg kan kjenne på en ganske stor økosorg i møte med sånne ødelggelser, og jeg ble derfor litt overrasket over at den følelsen som ble kraftigst var oppgitthet. Energien bare rant ut av kroppen, og jeg ble utrolig oppgitt over at vi er så få som berøres av dette. Denne veien er det et bredt politisk flertall bak…

Derfor var det fint å få avreagert med et motiv i stille vann til slutt:

Stille speil. Foto: Lars Verket

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.