Hva kommer nå?

Rutger Bregman har skrevet en lang artikkel i The Correspondent med tittelen: The neoliberal era is ending. What comes next? Siden jeg leste “Utopia for realister”, så har jeg vært imponert over denne mannen. Anbefales! Vi har jo bare en planet:

Fra i dag tidlig da jeg våknet i hengekøya ved Krokvann rett utenfor Kristiansand. Trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (27.5.2020)

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.