Sjelespa

Etter en flott 17.-maifeiring med Kristiansand kajakklubb gikk turen ut i Bymarka – forbi Bervannet, Storemyrvann og inn til Grunnevannet:

Trykk på bildet for større versjon – køya henger inne til høyre i skyggepartiet.

Da ei god venninne så dette bildet i dag var kommentaren «sjelespa» – for et fantastisk ord. Det skal jeg merke meg. Naturen har sitt eget spa – helt gratis. Hurra for allemannsretten!!!

I går var det også et fantastisk dikt i Poesiringen, skrevet av Silje Opofte (@poesilje):

Kanskje en kan klemme fra hengekøya?

Kanskje kan det å ligge i hengekøye være en måte å klemme på. I alle fall tenker jeg selv at jeg blir «immersed in nature» og «embraced by nature» ved å ligge i hengekøye. Særlig gjennom en natt. La meg «forsvinne inn» i naturen, og få en utrolig følelse av «enhet med naturen». Det er på en måte en altomfattende klem. Med trærne, lufta, lyset og mørket, friheten, allemannsretten, nyansene, det grønne, svabergene, vannet, skogen og alt det andre… Takk!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til Sjelespa

  1. Heidi sier:

    Jeg kjente jeg begynte å puste roligere da jeg så på det bildet. Flott!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.