VIPPS-nr

I dag har Padleperler.no fått VIPPS-nr, så slipper jeg å bruke telefonnummeret mitt. Nummeret er:

I tillegg til å søke om dette, så har mye av dagen blitt brukt til å finne frem bilder. I neste uke starter settingen av et hefte som skal ut til sommeren. Det har tittelen “10 padleruter i Kristiansand”, og er et prosjekt initiert av DNT Sør (i samarbeid med lokale klubber). Blir veldig spennende! Nå ligger det over 100 bilder klare til designer!

Blant annet det jeg brukte på VIPPS-kontoen:

Det er tatt på Bragdøya ved kanalen, og det er Langøya til venstre.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.