Padleperler.no oppdatert

Da har jeg fått oppdatert nettstedet Padleperler.no med nytt materiale etter siste tur ut i felt. Så nå venter nye oppgaver. Her er ett av bildene jeg likte godt:

Ytre Hellersøyane – trykk for større versjon.

Første jobb ut nå er å beskrive 10 padleruter i Kristiansand. Håper å komme i gang med det i løpet av dagen. Så er det nok av steder å oppdatere i Kristiansand uten at jeg trenger bil. Ser ut som det blir magisk vær igjen fra onsdag i neste uke. Så jeg skal prøve å trøkke inn en del kontortimer fram til da…

Men, jeg er jo helt avhengig av litt frisk luft og sol også. Nå er det et møte om Borgerlønn på Zoom som jeg gleder meg til. Så skal jeg få gått litt etter det. Tror jeg tar en ganske rolig kveld, og så gir på igjen i morgen.

Sa til ei venninne i dag at jeg har en streng sjef. Hun svarte: “Er ikke du din egen sjef da?” Jo, det er vel egentlig det som er utfordringen. Men, hittil er jo ikke Padleperler.no noen jobb – jeg gjør det jo fordi jeg finner det dypt meningsfylt. Så får vi se hva fremtiden kan bringe.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.