Ny tur i felt

I går kom jeg hjem fra en ny tur i felt, med kameraene fulle av moro. Så i dag har jeg lagt ut 126 nye bilder på Flickr (denne turen starter fra s. 2 i dette galleriet). Her er noen av de jeg likte godt (klikk på bildet for større versjon):

Langøya – fint for både telt og hengekøye. Tjamsøya i bakgrunnen til venstre.
Foto: Lars Verket (2020)
Søndre Vassøy. En perle både for padlere og båter. Foto: Lars Verket (2020)
Atle stilte som modell siste døgnet. Foto: Lars Verket

Jeg er jo veldig glad i panoramaformatet, men tok en del “vanlige” bilder også. 🙂

Turen gikk fra Kristiansand til Ytre Hellersøy første dagen. Så videre til Nordre Vassøy, og tilbake til Langøya. Før turen gikk hjem igjen. Innimellom overnattingene har jeg vært i land på en rekke øyer, så det blir mye å oppdatere på Padleperler.no de neste dagene…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.