Hvitveis

I går gikk jeg langs Otra inn til Gangdalen, og så inn i Bymarka helt i NØ. På veien langs Otra var det flere steder med mye hvitveis:

Årets hvitveis.

Ved Grunnevann tok jeg en lengre hvil i hengekøye med boka “På BA-HR bakke”. Leste til jeg sovna (og det betyr ikke at boka ikke var spennende, for det er den i høyeste grad). Fant et veldig fint sted:

Begynner å bli fortrolig med oppsettet nå, så må snart ta ei natt.

På vei videre til Stormyrvann (som jeg for første gang gikk øst for) og videre til Bervannet møtte jeg masse folk, og mye ungdommer som skulle overnatte. Derfor gikk jeg ned til Otra igjen, og fulgte den hjem. Her var det da skygge, og ikke så mye folk. Fin tur! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.