Feltarbeid

I går kom jeg meg endelig ut i kajakk (første tur siden januar). Da ble det besøk på Smedholmen og Prestøya for å oppdatere padleperler.no. Tok blant annet dette bildet på Smedholmen av Atle som var med:

Smedholmen har plass til både hengekøye og telt.

Jeg prøver også å få delt link til padleperler.no og sorlandet.padle.guide rundt omkring. Første større stedet jeg klarte det var UTEmagasinet. De hadde et intervju med meg før påske, og la ut linken i intervjuet (bak betalingsmur).

I dag tok jeg meg friheten å poste linken i en FB-kommentar på Hilleberg sine sider:

Panorama-bilde fra Smedholmen. Trykk for større versjon.

Det har vært bra trykk på bildefronten i det siste. For noen dager siden tok jeg et bilde fra toppen av Odderøya ut mot Grønningen fyr i et veldig spesielt lys:

Grønningen fyr.

I går tidlig gikk jeg en tur på morgenen for å ta bilder i Baneheia med “godkameraet” (speilrefleksen). Har vært der flere ganger nå på en bestemt location. Den er best når det er vått, og det var ganske gode forhold i går tidlig. Her er det bildet jeg var mest fornøyd med:

Bøkeskog med mosestubbe. Trykk på bildet for litt større versjon.

Jeg tok også opp igjen panoramaet inne i bøkeskogen ved Ravndalen, og det blir gøy med flere versjoner av dette utover våren. Her blir det knallgrønt om en drøy måned:

Bøkeskog. Trykk på bildet for større versjon.

Merker også at foto gjør meg godt for å avreagere litt i den tida vi er inne i… Satser på mer feltarbeid i overimorgen. Rapport følger! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Padling og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.