Heftig kveldsøkt

I dag har jeg fortsatt på padleperler.no, og det er mye som skal finpusses og kvalitetssjekkes. I kveld fikk jeg plutselig over meg at jeg skulle legge inn “Padleguide for Telemark” (2009) også. Har vært veldig effektiv, og nå er Kragerø på plass:

Trykk på bildet for større utgave.

Når jeg har gjort ferdig hele Telemark inn til Dalen, så skal jeg få publisert dette sammen med Agder. Det blir gøy! 🙂 Litt usikker på om jeg legger inn stedene i boka – kommer litt an på hvordan korona/jobb utvikler seg fremover. Også må jeg vel ta kystdelen av “Padleguide for Dalane” (2010) også, slik at padleruta fra Dalen til Egersund er dekket med leirplasser! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.