Padleperler – milepæl

I da har jeg fått lagt inn boka “Padleguide for Aust-Agder” (2008) på nettstedet Padleperler.no. For noen uker siden gjorde jeg ferdig “Padleguide for Vest-Agder” (2007), så her har det gått unna. Til sammen har det blitt nesten 500 leirplasser i 233 forskjellige oppføringer:

Slik så det ut nederst på siden i dag – og mer kommer…

Nå står dette med padleruter først i køen, og så oppdatere kartet agder.padle.guide med linker inn i webløsningen. Det kommer nok til å ta mye av uka. Så ville det nok vært fint å få på plass de andre bøkene også:

  • Padlegleder i sør (2006 – utsolgt)
  • Padlegleder i Telemark (2009 – få eks)
  • Padlegleder i Dalane (2010)

Spesielt de to første ville vært fint å ha ute før sommeren. Får se hvor mye jeg orker av konvertering, klipp/lim og tilrettelegging.

Denne uka passerte Vipps-bidragene 1.000,- kroner tilsammen. Så selv om jeg snart har brukt 100 timer, så gir det littegrann utover meningsdimensjonen. Jeg opplever dette veldig meningsfylt.

Og det kan trenges. Norge går nå inn i en fase som er rimelig ukjent, og jeg tenker mye kan skje neste ukene. Da er det fint å ha noe meningsfylt å fylle dagene med. Som i tillegg er VELDIG virussikkert!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.