Helg med litt av hvert

Denne helgen har vært en skjønn blanding av “business and pleasure”. På fredag fikk jeg endelig på meg løpeskoene igjen, i går var det klatring og mellom slagene har jeg jobbet med regnskap, web og Instagram:

Nye bilder på instakontoen: “@padleperler

Regnskapet er nå avstemt t.o.m. april. I mai dukket det opp noe som jeg overhodet ikke skjønner meg på…. Så det får jeg ta etterhvert.

Nå er jeg snart på vei ned i Nodeviga for å være med på premiesermoni i fotokonkurransen. Hadde litt lyst til å delta på “Nissepadling” også, men det ble kontor. Neste uke blir det neppe noe annet enn jobben i Eiken. Her er bildet jeg hadde med i fotokonkurransen til KKK:

Blålys og måne i sommer.

Jeg vet ikke helt hvordan avstemmingen gikk, men regner med at bildet fikk noen stemmer i og med at jeg er kalt inn til premiesermoni! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.