Kartarbeid

I forbindelse med at jeg nå tenker å gå i gang med ny padlebok (Agder), så ser jeg nærmere på kartløsninger. Hos Kystverket har de en ganske grei en, som virker enkel å integrere (embedde) i WordPress:

Jeg tror det også er mulig å få lagt inn .gpx-filer i disse kartene, og det blir jo selvfølgelig en nødvendighet.

Nå har jeg tegnet inn en .gpx-fil, og så laget en utskrift til A3. Selve .gpx-sporet laget jeg hos Kartmannen.no. Skulle gjerne brukt hele skjermen for å få et større område og mer nøyaktig inntegning. Skal sjekke mer med Norgeskartet i morgen.

Da er jeg i alle fall i gang…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Bøker, Dagbok og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.