Tvergastein

Fra tirsdag til torsdag var jeg tilbake på Tvergastein med PI. Slik blir det jo bilder av, og dette tok PI av meg inne i hytta – i “Arne-stolen”:

Utsikten fra Tvergastein.
Tvergastein – 1504moh

Det ble selvfølgelig en hel haug med bilder denne gangen også. Har montert panoramaer og gått igjennom bilder i over en dag nå, og resultatet ligger i galleriet “Tvergastein 2019” på Flickr. Her er noen av bildene:

Solnedgang – Tvergasteitjørni (1481 moh)
Mose med vanndråper.
Panorama – solnedgang Hallingskarvet.

Dette er fjerde gangen jeg har hatt muligheten til å være med. Det er bare så utrolig fotogent, og jeg gleder meg allerede til neste gang. Denne gangen var det mye regn og tåke, så bildetilfanget kunne vært mye større. Kanskje blir det en tur til i høst, men jeg er veldig gira på en januartur med snø og stjerner. Det blir i alle fall garantert en vårtur i juni neste år!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.