Forundringsrommet.no

I går kveld fikk jeg vite at podcasten min med dette navnet var godkjent av iTunes/Apple. Så da blir den søkbar der i løpet av helga håper jeg. Det feiret jeg med å lage en ny episode om “Skogsterapi” i dag tidlig:

Forsiden 11. mai 2019.

Jeg har puslet med dette vide siden av jobb, og veldig fornøyd med at jeg nå har datert en episode hver fredag fra først fredagen i 2019. Satser på at jeg kan fortsette med dette ukentlig, og har allerede noen episoder klare i kø.

Det betyr også at du pr. i dag kan høre deg igjennom 19 episoder med ganske variert innhold. Hittil har innholdet vært det sentrale, selv om jeg innser at jeg må jobbe med både det tekniske og fremføringen etterhvert. I stedet for å bare “trøkke og trøkke”, så satser jeg på at jeg skal bli bedre og bedre på dette for hver episode!

Velkommen til Forundringsrommet.no!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.