Back in business

Var slapp helt til lørdag, men søndag begynte det å lysne! 🙂

Fra torsdag-søn var det siste modul av kundaliniyogakurset, og jeg er nå nesten helt ferdig utdannet kundaliniyogainstruktør. Jeg mangler svaret på eksamen, og 11 timer med instruktør. Satser på å få tatt dette før sommeren.

Så var det tog til Oslo, og i går og i dag har jeg vært på trinn 3-5 META-kurs. Det er veiledning, og nå er det psykosyntese og gestalt i grupper som har vært tematikken. Veldig spennende!

Har akkurat sjekket inn elektronisk på flyet til København i morgen tidlig. Så bærer det videre til Assisi, og kurs i “Nature Connection Excercises” fra tor-søn. Det gleder jeg meg veldig til. Etterpå satser jeg på å bevege meg mot Roma – helst til fots! 🙂

Veldig godt å være tilbake i “gamet” igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.