Hvit tantra

I helgen – tor-søn – har jeg deltatt på noe som heter hvit tantra i Stockholm, som en del av min utdannelse for å bli Kundaliniyoga-instruktør. Det var noe helt annerledes… Og slik så det ut da jeg forlot Stockholm by søndag morgen:

Vi ble registrert inn kl 0800, og programmet startet kl 09. Da var det 450 hvitkledde yogiser i salen. De satt i lange rekker, parvis mot hverandre. Nesten knær mot knær både forover, til venstre og høyre. Så var det forskjellige stillinger meditasjoner med tilhørende måter å ha øyne, ansikt, og hender/armer i 31 eller 62 minutter. Jeg har laget en oversikt over dette i eget dokument for å sortere erfaringer.

Den definitivt hardeste øvelsen var å sitte med strake foldede armer rundt den andres nakke, se inn i øynene og puste i takt. I 62 minutter.

Mange nyttige erfaringer å ta med seg. Kommer stadig tilbake til at jeg synes mye av dette er rart, men på en god måte. Hver gang jeg gjør nye ting, så ser jeg for meg at det skapes nye spor/stier blant nevronene oppe i hodet mitt. For meg gir det mye mening at dette gjør meg bedre rustet til å stå i Livet. Møte nye utfordringer, og stå i gamle.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.