META-kurs i Oslo

Kom til Oslo søndag kveld (1:20 etter ruta), og logget inn på Katarinahjemmet. Veldig stille og enkelt sted.

Fra mandag til i dag har jeg vært på META-kurs. Det er en utdanning i veiledning som bygger mye på gestalt. Disse dagene har fokuset vært på psykosyntese og delpersonligheter. Jeg synes det er veldig spennende, og jeg lærer stadig nye ting om meg selv.

Fra i morgen blir det Livsstyrketreningsseminar i tre dager. I morgen møter jeg Maja Thune som skal ha om yoga, og så blir det gjensyn med Michael de Vibe på fredag. Gleder meg veldig! Det skal også bli fint å se igjen klassekameratene fra mitt kull!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.