Spesiell uke

Da er det lørdag kveld, og jeg sitter på kontoret på Odderøya med hvilepuls. Denne uka har vært spesiell med 50-årsmarkering på dagen tirsdag, og feiring med kollegaer på torsdag. Nå har jeg akkurat kost meg med bilder fra januar, og her er ett av dem:

Nydelig soloppgang over Lygne i januar 2019.

Å se igjennom bilder gir meg nesten alltid energi, og særlig når det bringer frem så gode minner. Jeg har lagt til en del nye bilder til albumet “Eiken 2019” på Flickr.

På fredag var det nettverkssamling på jobb, og jeg holdt et innlegg om “Balanse mellom aktivitet og hvile”. Publikum er mest pårørende, men også andre fagprofesjoner utenfor huset. Veldig moro!

I dag har jeg gjentatt foredraget fra 12. januar på Sørlandet folkehøgskole i Birkenes. Det er et oppdrag jeg har fått fra Framtiden i Våre hender, og på begge FHSene var det over 100 elever tilstede. Veldig meningsfylt å snakke til de som kommer etter!

I kveld har jeg hatt en herlig middag med to jeg nesten ikke kjenner. Vi hadde et spennende tema, og tida gikk rasende fort! 🙂

Så er det litt adm på kontoret her før jeg setter snuta mot Oslo i morgen tidlig. Da er det først META-kurs i tre dager, før det er sømløs overgang til Livsstyrketreningskurs i 3 dager. Der treffer jeg igjen Michael de Vibe, og for første gang møter jeg Maja Thune. Det skal bli spennende!

Januar er og har vært en hektisk måned, og jeg ser veldig frem til å logge meg inn på Katarinahjemmet (kloster) i Oslo i morgen ettermiddag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.