Kristen mantrasang

På fredag fikk jeg tilsendt en link til en YouTube-video med en kristen sang: Here´s My Heart av Casting Crowns:

Det siste året har jeg jo hatt mye mantra-sang i utdannelsen til yogainstruktør, og her er det mye fellesgods: repetisjoner, hjerte, sannhet og shakti (en blir gira på å bevege seg når en hører på). Utrolig spennende å se hvordan de forskjellige visdomstradisjonene har mye mer som forener enn som skiller. Selv om de oppfatter/benevner Gud litt ulikt, så kjenner jeg at opplevelsen av å synge med på videoen over, er ganske lik som å synge med på for eksempel dette mantraet:

Det begynner ganske rolig, og så blir det også ganske allsangvennlig…

Så fikk jeg hyggelig besøk på kontoret nettopp, og da fikk jeg enda en video. Denne gangen var det Yogi Bhajan med “Patience Pays“. Her er teksten på det han sier i videoen:

Patience pays. Wait. Let the hand of God work for you. One who has created you let Him create all the environments, circumstances, and facilities & faculties. Tu kaahay dolay praaniaa tudh rakhaygaa sirjanhaar | jin paidayas tu kiyaa soee kardaa saar Oh individual, why you are in a very doubtful state? One who has made you will take care of you. One who has created this universe, all the planets, planetary faculties and facilities on Earth, He is the One who has created you. Wait, have patience, lean on him, and all best things will come to you. Dwell in God. Dwell in God. Dwell in God. Befriend your soul. Dwell in God and befriend your soul. Dwell in God and befriend your soul. All the faculties and facilities of the Creation, which are in your best interest, shall be at your feet. You need million things; million things will reach you, if you are stable, established, firm, patient. Remember, Creator watches over you and Creation is ready to serve you, if you just…be you. So please take away the ghost of your life and stop chasing around. Consolidate. Concentrate. Be you. And may all the peace & peaceful environments, prosperity approach you forever. Sat Nam

Dette er nok et område jeg skal få plukket opp mye fremover. Denne tråden startet egentlig med denne artikkelen om mantraet Sa-Ta-Na-Ma som de studerer en del på over there: “The Power of Kirtan Kriya“.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.