Dagens næringsliv

I går var jeg midtsidegutt i Dagens Næringsliv. Det var en hyggelig opplevelse, og du her kan du lese artikkelen: “Dette er ikke for nybegynnere” Der finner du også en video om bekledning for vinterpadling.

Min første midtside i Dagens Næringsliv.
Siden etter midtsiden.

Det begynte allerede i november da jeg ble oppringt om vinterpadling. Så ble det til at de fikk Sondre Transeth til å være med ut for å ta bilder, og det gjorde han til gangs. Jeg ble veldig inspirert av ham (16mm og hånholdt blitz), og må prøve dette selv også. Første uken i desember ble det to turer for å se sola komme opp, og bildene fra disse ligger i Flickr-Galleriet: Soloppgangssafari 2018.

Også er jeg veldig takknemlig for at jeg har fått lov til å legge ut bildene Sondre Transeth tok av meg her i bloggen – de var virkelig gode!

Dette likte jeg veldig godt, og det ble nytt profilbilde på FB.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.