Tilbake til Eiken

Det var meningen at jeg skulle ha 2 uker fri nå, men så ble jeg ønsket tilbake en uke før tida. Så dermed blir det tilbake til de dype skoger i kveld, og da går jeg glipp av noen fine morgener i neste uke ser det til. Men, da er det fint å tenke tilbake på onsdagen i denne uka:

Det har vært mye sosialt i helga. Flere møtepunkter på fredag. Morgenkakao på Ibsen café i Grimstad på lørdag. Etterfulgt av julebord med MDG i Kristiansand. Avsluttet kvelden i går med “Bohemian Rhapsody” – en helt fantastisk film (terningkast 7):

I dag har jeg gjort yoga på AQ, og gått rundt Odderøya med innlagt vaffel. Før jeg tok en liten kontorøkt. Nå sier skuldre- og rygg i fra om at denne økta er over for i dag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.