Diktlesning

I går debuterte jeg med å lese egne dikt og tekster Hos naboen for Kristiansand vise- og lyrikklubb. (Foto: Marita)

Etter at jeg la ut denne “siden ved seg selv” der det mange som har lurt på hvile sider av “den padlofile” Lars Verket dette er. Derfor har jeg laget en PDF med de tekstene jeg leste. Teksten “Rik og fattig” ble ikke lest. Jeg hadde også med meg teksten “Takknemlighet”, men den ble det ikke tid til å lese denne kvelden. Det er jo heller ikke noe dikt, men hadde passet fint inn.

Vise-genren ble denne gangen ivaretatt av Inger Lise Stulien:

Slik så plakaten ut:

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.