Tilbake fra Tvergastein

I helgen har jeg vært med Per Ingvar Haukeland og arrangert Tvergasteinseminaret 2018. Mye vær, og fulle kameraer:

Blogget en del fra forrige seminar, men denne gangen var jeg jo en av de som sa noe. Så da blir det ikke fullt så enkelt å referere… 🙂 Kommer tilbake med et slags referat etterhvert, men i første omgang konsentrerer jeg meg om å få orden på bildene. Har brukt noen timer i kveld, men er ikke halvveis engang. Men, det er mye fint!

Vi hadde seriøst mye være denne gangen. Opp mot 20m/s og ned i minus 4 med snø. Men, alle var enige om at det var et fint seminar og en god tur! Denne gangen var det bare 4 deltagere, men det er allerede fulltegnet med interessenter neste år.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.