Skeive Sørlandsdager 2018

I dag har jeg tatt bilder av toget i Kristiansand. Det gjorde jeg i fjor også, og det er “et bad i sårbarhet og kjærlighet, aksept og forskjellighet”. Stadig med en tåre i øyet. Her er et øyeblikksbilde som jeg falt veldig for:

De to sommerfuglene i toget tok seg veldig godt av denne lille jenta, og hun er definitivt blitt deres største tilhenger. Så mye glede, støtte og kjærlighet… (Bildebruk er avklart med familie).

Kom tilbake på kontoret på Odderøya med 555 bilder i kameraet, og til slutt ble det 111 bilder i galleriet på Flickr.

Som i fjor var det et knirkefritt arrangement. Personlig reagerte jeg litt på at politiet av veldig godt synlig OG bevæpnet. Nå gikk de i selve toget ubevæpnet, men jeg synes det var prangende og unødvendig. Det har jeg også sagt til de på en ikke-dømmende og vennlig måte. Seansen med Nordfront i fjor sitter nok i, men en kan jo godt være bevæpnet uten å vise det frem. Nå er jo ikke politifaglige vurderinger mitt fagfelt, men jeg har likevel lyst til å gi beskjed om hva jeg tenker om saken.

Også blir jeg mer og mer imponert over ordfører Harald Furre. Ikke at jeg kommer til å stemme H ved neste valg, men han har evnen til å heve seg over partipolitikk til tider – og det står det respekt av. I dag var han alles ordfører! Her med Lotte fra FRI:

Jeg er utrolig takknemlig for at regnbuen kan prege gatebilde. At ikke alt skal handle om bompenger, asfalt og budsjetter. Vi mennesker er jo så utrolig mye mer enn det. Vi er et mangfold. Akkurat som i naturen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.